bookmark 7 shows style1 City date_range 1 October 2023 - 12 November 2023

Barnkalas i mangelboden

Söker ni en lokal för barnkalas? Vid lekberget intill lantgården ligger vår lokal mangelboden som vi hyr ut hela året om. 

Lokalen finns tillgänglig på söndagar kl.13-15 för barnkalas. Lokalhyran gäller för 2 timmar och max 12 gäster får vara i lokalen samtidigt. I lokalen finns det två rum, ett för fika med sittplatser för 12 barn och ett större rum för tex lekar.

 

Information till dig som hyr vår lokal

Ni får tillgång till lokalen 12.30 för möjlighet att dekorerar och pynta. Lokalen ska vara städad innan nyckeln återlämnas senast kl15.30. Städmaterial och checklista finns i lokalen. Uthämtning av nyckeln är i Gunnebo butik där ni får ni skriva på ett hyresavtal. I mangelboden finns ingen tillgång till WC, kyl eller uppvärmingsmöjligheter den närmaste ligger i byggnaden mittemot vårt snickeri.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla