bookmark 3 shows style1 City date_range 7 April 2023 - 15 April 2023

Smakvandring

Vandringens läng är ca 1 mil och går på slingrande naturstigar i vackra Hovdala naturområde.

Vi tar er på en vandring där du även får besöka gömda pärlor som ligger utanför vandringslederna. Du blir guidad till platser som visar Hovdalas historia, alltifrån vulkaner till militära rester som lämnat spår i naturen. På natursköna ställen stannar vi för att inmundiga mat och delikatesser där Madde guidar i smakupplevelser utöver det vanliga. Ett av stoppen bjuder på te tillagad över öppen eld, hängmattor för trötta ryggar att vila sig i och inslag av shinrin yoku.

 

Kläder: Kläder och bekväma skor efter väder och vind.

 

Medtag: Ryggsäck där du kan bära dina matpaket som delas ut på plats, egen medhavd dricka, ligg- eller sittunderlag, något värmande att ta på dig när vi är stilla.

 

Ingår:  Naturguide Marianne och Smakkreatör Madde, matpaket som innehåller alltifrån lunch till chokladprovning, te över öppen eld, hängmatta och många flera överraskningar…

 

Meddela eventuella matallergier! 

 

Mötesplats: Boketorp, gula huset bakom Hovdala slott. Där finns även toaletter i röda ladan.

 

Era guider för dagen är:

Marianne Larsson äger och driver Källarbacken AB vars gröna tråd är Hälsa och Välmående i skog och natur. Marianne är utbildad landskapsvetare, diplomerad samtalscoach med fördjupade kunskaper inom samtalsmetoden NonViolent Communication (NVC) som bygger på empati, känslor och behov. Sedan 2006 har Marianne arbetat med natur och skog ur ett hälsofrämjande perspektiv på olika sätt och sedan 2019 via sitt företag Källarbacken. Natur och skog är ”verktygen” till byggandet av det inre ledarskapet, Marianne brinner för att coacha till naturnärvaro. 

 

Madle'n Sjögaardh äger & driver café Madrix - Choklad, Te & Kaffebod sedan 1997. Madde älskar att möta nya människor. Att hålla och genomföra choklad-, Lakrits- och teprovningar förgyller Maddes liv. 

 

Varmt Välkommen med din bokning!

Naturrika och Goda hälsningar

Marianne & Madde

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla