bookmark 4 shows style1 City date_range 22 March 2023 - 26 March 2023

Kvinnofabriken

Beskrivning:

Sveamatea presenterar komedin “Kvinnofabriken”, bearbetad utifrån Ivar Lo-Johanssons novell med samma namn, skriven och regisserad av Anders Gsaxner.


Följ med till beredskapstiden, en tid långt före “me too”, men ändå en tid då Sverige stod utanför kriget och där landet var på väg in i en ny tid. Männen var inkallade vilket medförde att kvinnorna fick ta jobb inom industrin och i detta fall en textilfabrik någonstans i den svenska landsbygden. För att öka produktionen anställer fabriken en ung nyutexaminerad ingenjör som ska ta sig an uppgiften på sitt egna lilla vis. Det går inte helt enligt planerna då den unge ingenjören stöter på problem som han inte riktigt räknat med. 


Föreställningen växlar mellan strikta effektiviseringar i fabriken bland vävmaskinerna till trevlig samvaro med kärleksdroppar på stadshotellet där det ljuder härliga 40-talsschlagers från Ulla Billgrens orkester. 

 

Föreställningar:

Fredagen den 3 mars, klockan 19:00 (PREMIÄR).

Lördagen den 4 mars, klockan 19:00.

Onsdagen den 8 mars, klockan 19:00.

Fredagen den 10 mars, klockan 19:00.

Lördagen den 11 mars, klockan 19:00.

Onsdagen den 22 mars, klockan 19:00.

Fredagen den 24 mars, klockan 19:00.

Lördagen den 25 mars, klockan 19:00.

Söndagen den 26 mars, klockan 13:00.

 

Plats:

Kulturhuset Flamman

Hantverkaregatan 7

233 33 Svedala

 

Längd:

Föreställningen är cirka 120 minuter lång inklusive 20 minuter paus.

 

Biljettluckan är öppen 1 timme innan föreställningens start. Det finns möjlighet att köpa biljetter på plats, men med garanti ber vi dig köpa här. På Kulturhuset Flamman tar vi ENDAST kontant eller swish. Varmt välkomna!

 

COVID-19:

Vi följer utvecklingen av Covid-19 via Folkhälsomyndigheten och efterlever deras rekommendationer. Vi har en plan för olika tänkbara scenarier. Vi kommer att kontakta er som bokat biljett om förändring gällande restriktionerna sker. HÄR kan du läsa mer om vilka åtgärder som vidtagits för att öka er och vår säkerhet vid ert besök.

 

Problem vid biljettbokning?

Ta kontakt på boka@sveamatea.se eller ring 0709-901644.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla