bookmark 1 show style1 City date_range 15 February 2023

Astrid – Life is not as rotten as it seems

TULLPORTSTEATERN VIMMERBY • OBS! INTRODUKTION 18.00

 

Vi fann oss inblandade i stora delar av det svenska 1900-talets historia. Och i många av de frågor som påverkar oss och i vissa fall är lika aktuella idag: barnens betydelse, människors lika värde, urbaniseringen från land till stad, effekterna av krig på den vardagliga människan, skattedebatt och kampen för fantasin.

Astrid var full av humor, hon var orädd och provokativ, men bar också på stor sorg, ensamhet och vemod… Vi har inspirerats av allt detta! Möt vår fria tolkning av en svensk ikon och hennes verk.

 

Medverkande: Lars Almkvist, Jon Fält, Lotta Gahrton, Mikael Strid

Astrid är starten på ett treårigt dansresidens i Kalmar län. Koreograferna Lotta Gharton, Eva Pernbrandt Magnusson och Ingrid Olterman ska på olika sätt lyfta dansen i länet. De två förstnämnda finns på plats på Tullportsteatern kl 18.00för att i ett panelsamtal prata om uppdraget och hur vi kan se på dans. Vi bjuder på kaffe eller saft och kaka.


Frågor? Kontakta dansutvecklare kristina@byteatern.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information