bookmark 1 show style1 City date_range 6 May 2023

Gala mot cancer

Johanna Roos bjuder in till


GALA MOT CANCER

Till minne av Monika Roos

Sjöängen Askersund 6 maj

 

”I maj 2018 gick min mamma bort i cancer, en hemsk sjukdom som drabbar så många. I år är det fem år sedan och jag vill med denna gala hedra min mammas minne och på detta sätt bidra till forskningen.”
- Johanna Roos

Köp din biljett nu!

 

Röda mattan rullas ut och vi samlas för en gala till förmån för livsviktig cancerforskning genom stiftelsen Nyckelfonden vid universitetssjukhuset i Örebro.
Nära 90 % av all cancerforskning i Sverige finansieras med privata medel, vilket betyder att din hjälp som givare är otroligt viktig!

 

Kvällen kommer att bestå av olika inslag från scenen men en gala är ingen gala om det inte bjuds på musik och dans.

Under kvällen uppträder:

 

Colours of pop

 

Dunderklubben Coverband

 

Det blir alltså ett riktigt party!

 

Pausserveringen är öppen under evenemanget.

 

Köp din biljett nu! 

 

Kan du inte komma men ändå vill bidra till insamlingen?

Swisha ditt bidrag till 900 27 80 ange: Gala mot cancer

 

Galan arrangeras med stöd av Askersunds gymnastikförening.

 

Nyckelfonden är en stiftelse för medicinsk forskning vid universitetssjukhuset i Örebro. Med vår insamling möjliggör vi forskning om olika sjukdomar. Flera forskningsprojekt om bland annat cancer, diabetes, mag- och tarmsjukdomar har förverkligats. Upptäckterna kommer snabbt till nytta för både vården och patienterna.
En gåva till Nyckelfonden bidrar till fler friska år genom bättre behandlingar, säkrare undersökningsmetoder, mer precisa diagnoser och förfinade operationsmetoder.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla