bookmark 1 show style1 City date_range 11 March 2023

Anders Lundin Expedition Livet

Att berätta en historia vid lägerelden är den äldsta, mest naturliga formen av underhållning. Och om TV:n är vår samtids lägereld så har Anders Lundin verkligen en gedigen erfarenhet av att underhålla vid den. I visföreställningen Expedition Livet förmedlar han en fängslande och rolig berättelse om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet. På scen finns även Jonas Olofsson på bas.

Duoföreställningen som turnerat under flera år har spelats på allt från Stadsteatern i Stockholm till kyrkor, krogar och visfestivaler. Publiken tas med på en vindlande historia som handlar om utvandrare och invandrare, om allas våra förfäders irrfärder, om Anders egna och om ett och annat snedsteg på vägen. Dessutom bjuds det på anekdoter från både inspelningar av naturprogram och Allsång på Skansen till reflektioner kring vad som väcker så starka känslor till liv, hos såväl amerikanska som svenska tittare.

 

Insläpp kl 18.00 med fördrink.

Därefter serveras en fast trerättersmiddag med underhållning kombinerat. 

Har ni några allergier är det viktigt att detta meddelas i förväg.

Önskar ni övernatta finns boendeerbjudande på Klockargårdens hemsida. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information