bookmark 1 show style1 City date_range 1 April 2023

Dansfesten 1 april 2023

När våren kommer öppnar vi upp det stora dansgolvet och välkomnar alla danssugna till en helkväll på Live! På scen står Black Jack, ett av Sveriges största dansband och succébandet The Playtones, med hits inspirerade från rockabilly, rock ’n roll och country från 50- och 60-talen.


Black Jack är mest kända för sin hit ”Inget stoppar oss nu”, som bland annat vunnit en omröstning om ”alla tiders största dansbandslåt” för några år sedan. The Playtones har sedan vinsten i Dansbandskampen 2009 varit ett eftertraktat band. Deras debutalbum ”Rock’n Roll Dance Party” sålde guld efter en dag.

 

Vi utlovar en riktigt rolig festkväll med stort dansgolv och dansvänliga hits. Mat och dryck kan köpas i baren av P A Restaurang, Catering & Event. Mer information och meny kommer att finnas på livealmhult.se närmare evenemanget.

 

Åldersgräns: 18 år.

Plats: Live! Älmhult 


Biljettpris:
Early bird-pris (boka senast 31 dec 2022): 249:-
Förköpsbiljett (från 1 jan): 295:-

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information