bookmark 1 show style1 City date_range 29 April 2023

Metal i Parken !

Metal i Parken är tillbaka och detta år river vi återigen av den svenska metalscenen. 

 

STRÖM

Grabbarna från Växjö som slog igenom med dunder och brak 2022 med singeln ``Tiden sjunger´´ och STRÖM beskrevs som rockmusikens nya hopp i Sverige – av såväl tunga musikjournalister (Jan Gradvall, Lars Nylin, Germund Stenhag, Mathias Bridfelt, med flera) som av sin egen publik som växer snabbare och snabbare för varje dag.

 


Eternal Evil
Detta trash metal band från Järfälla startade 2019 och har sedan dess släppt albumet ``The Warriors awakening... Brings the unholy Slaughter´´. Albumet slog ned som en bomb i metalsverige och nu kommer dom för att riva av en grym spelning på Metal i Parken !
Spotify: https://open.spotify.com/album/7v5967PbRtOyFPj4XEabZd?si=qelJr1PCQVmdmFm89vM6zg

 

Freddie Brox !

 

Sala bandet gör en reunion, comeback ja kalla det vad ni vill. Med allas vår Fredrik Lindmark i spetsen har bandet funnits med sedan 2011 och har sedan dess släppt en EP 2011 och ett album 2016. Bandet har varit runt både i Norge och Sverige och bjudit på rejäl sleazed hårdrock. Lindmark själv beskriver att musiken är skapad för att framhäva glädje och sorg hos lyssnaren. Live så är bandet helt oförutsägbart, han påpekar också att han har slutat fråga vilka som spelar i bandet för alla säger bara nej.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla