bookmark 1 show style1 City date_range 1 February 2023

SmåLit författarscen i Eksjö

 

Möt författarna Moa Herngren och Torbjörn Flygt i ett fördjupande samtal på Eksjö stadshotell. Bokförsäljning och signering med Eksjö bokhandel efter samtalen.


Moa Herngren är författare, journalist och manusförfattare. Hon har skrivit ungdomsromaner, skönlitteratur och fackböcker. Senaste boken Skilsmässan är hennes nionde roman. Moa Herngren har ett särskilt öga för relationer och dess svårigheter, något som genomsyrar hela hennes författarskap. Detta syns även tydligt i de manus hon skrivit till TV-serier som Bonusfamiljen, Finaste familjen och Sjölyckan.

 

Torbjörn Flygt fick sitt stora genombrott som författare med romanen Underdog som belönades med Augustpriset. Romansviten följde med Outsider och avslutas nu med Slugger där vi får återse Johan Kraft. I sviten har han skildrat femtio år av svenskt liv, svensk mentalitet och samhällsomdaning genom en familj i Malmö.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information