bookmark 1 show style1 City date_range 7 March 2023

Inner Etchings

Tillsammans har Oona Libens och Yasmine El Baramawy arbetat fram ett program som fokuserar på frågor om trauma och våld och hur det påverkar kroppen både fysiskt och psykiskt. En visuell konsert där fakta och fiktion, historiska och nutida tolkningar krockar och sammanvävs.

Oona Libens är konstnär verksam i Belgien och Sverige. I sina scenproduktioner skapar hon med hjälp av lampor, skuggspel och projektioner berättelser i gränslandet mellan fakta och fantasi.

Yasmine El Baramawy är egyptisk oud-spelare, kompositör och kvinnorättsaktivist. Sedan en tid tillbaka lever och verkar hon i Malmö som en del av ICORN:s fristadsprogram.


Välkommen till vårt café Nyfiket!

Nyfiket har öppet en timme innan konsertstart och i paus vid de allra flesta evenemang. Där kan du välja mellan dryck och tilltugg från lokala småländska producenter. I paus serveras även öl och vin. Förboka gärna i caféet före konsert.

 

Tillgänglighet

Entrén till konsertsalen ligger i markplan. Rullstolsanpassad toalett finns. Ledsagare följer med gratis. Konsertsalen är utrustad med hörslinga. 

 

Se hemsidan www.nygatan6.se och sociala medier för aktuell info.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information