bookmark 1 show style1 City date_range 23 April 2023

Måns Zelmerlöw - Vårskrik

Nu presenteras äntligen Måns Zelmerlöws första konserthusturné. Under mars och april 2023 kommer Måns att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför sittande publik. Den 23 april kommer Måns till SeaU i Helsingborg.

 

” … de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné” - Måns 

 

Innan dess ser vi Måns tillsammans med Carola under deras glittrande julturné “A Grand X-mas” som kommer besöka några av Sveriges största arenor ända fram till jul. För bara en vecka sen släppte de även tillsammans den helt nyskrivna jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.

 

Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her” och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt. 

 

”Det ska bli så otroligt kul och fint att se Måns ihop med sitt grymma band på konserthus- och teaterscener runtom i Sverige. Det blir en fantastisk möjlighet att se en av våra absolut mest folkkära artister i ett intimare format.” säger Ida Helmerson på Paraply. 

 

Säkerställ en helkväll med familjen eller vännerna och börja kvällen i SeaU's restaurang. Plats för middags-sittningen 17.00 bokas genom att välja biljetten "Konsertbiljett + Middag" - Beställning och betalning av mat & dryck görs på plats under kvällen. 

 

17.00 - Sittning middagsgäster

19.00 - Dörrar salongen

19.30 - Konsert

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla