bookmark 1 show style1 City date_range 15 February 2023

Nassim med Stina Wollter

(Gruppbiljetter och rullstolsplatser bokas per telefon 0735-424114 eller mejl vaxjo@riksteatern.se)

Fyll magen med is och kasta kontrollbehovet över bord, för nu kommer äntligen uppföljaren till Nassim Soleimanpours världshit Vit kanin, röd kanin, som gjorde succé med Riksteatern 2017. I den självbiografiska pjäsen Nassim låter Soleimanpour språkets förenande och förvecklande egenskaper stå i fokus, och precis som i Vit kanin, röd kanin är scenkonstnären på scen lika ovetande om vad som kommer att hända på scen, som publiken. Allt utgår från ett förseglat kuvert med manuset som scenaktören läser för första gången inför publiken. Det blir en nervkittlande, inspirerande och berörande kväll med förbluffande element och möten som varken scenaktören eller publiken kan föreställa sig i förväg.

Den iranska dramatikern Nassim Soleimanpour har under ett decennium överraskat och förtrollat publik och skådespelare genom sina verk. När Riksteatern gör Nassim i Sverige får vi ännu en gång uppleva en av scenkonstvärldens stora snackisar.

Nassim är ett gästspel som spelas på svenska. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information