bookmark 20 shows style1 City date_range 30 December 2022 - 4 February 2023

Skyll inte på mig

Välkommen till vinterns stora skrattfest på Sagateatern!

Vi är oerhört stolta att kunna presentera ännu en internationellt uppskattad komedi på Sagateatern. Det är fransmannen Marc Camoletti som skrivit den hejdlösa farsen Skyll inte på mig! (Pyjama pour six) som vi nu sätter upp med ett fantastiskt härligt gäng skådespelare. En rolig och rutinerad ensemble som kommer att sätta fart på skrattmusklerna och servera en soppa bestående av missförstånd, otrohet, nostalgi och några drinkar för mycket! 


Året är 1985 och det till synes lyckliga paret Bernard och Jacqueline bor i sitt nyrenoverade hus i Tallboda utanför Linköping. Men i den lugna förstadsidyllen lurar hemligheter i varje vrå. Och hemligheterna kanske skulle kunna förbli hemliga om bara Bernards goda vän Robert inte dök upp en dag för tidigt! Alla planer omkullkastas och kvällen spårar ur på ett sätt av sällan skådat slag.


Vår härliga ensemble som skall roa er är: Niclas Angerborn, Lars Olofsson, Thérèse Andersson Lewis, Lisa Lexfors,  Martin Halland och Anders Gustavsson.


Välkomna och till en kul kväll på Saga!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information