bookmark 1 show style1 City date_range 25 December 2022

Under stjärnorna – juldagsklubb på Magasinet!

Kärleksbomben är äntligen tillbaka – gör dig redo för Klubb under stjärnorna juldagsspecial! Powerballaderas himmelrike på Magasinet! 

Efter flera års saknad är tiden äntligen inne och vi ska åter igen få skrika oss hesa till tonerna av Bonnie Tyler, rysa av eufori och svettas i vår läckraste stass. Allt under en gigantisk glittrande discokula i Magasinets magiska bar. Det är sånt man bara får uppleva en gång i livet tänkte du kanske sist. Det är sånt man bara kan drömma om ska hända i Falun. Men gissa vad?! Söndag den 25 december på självaste juldagen kommer hjärtan brinna och kroppar att ånga som aldrig tidigare (vi har ju massor av uppdämd längtan att få utlopp för)! En kväll barnbarnen kommer får höra sig trötta om…:) Så gör dig redo och köp din biljett nu! 


Åldergräns 18 år. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information