bookmark 1 show style1 City date_range 14 December 2022

Jazz och visor i juletid

I samband med Kulturhäng Vintermys så hålls denna stämningsfulla julkonsert med den mångsidiga sångerskan Stina Klintbom, Arne Murby kvartett och musikalartisten Jesper Blomberg. Vi får höra traditionella julklassiker och mysig juljazz uppbackat av Arne Murby (piano), Max Thornberg (kontrabas), Anders Josefsson (trummor) och Martin Svanström (saxofon).

Stina Klintbom, boende i Skepplanda, är en erfaren sångerska som trivs lika bra på musikalscenen som på en jazzklubb eller visfestival. Hon har en bakgrund som showartist och har bl.a turnerat i USA som Agnetha i Abba-bandet Arrival och frontat storband. Stina är en tredjedel av vokalgruppen Smoke Rings Sisters och skriver sin egen musik i visbandet Stinas visor. 

Jesper Blomberg är en musikalartist och sångare som medverkat i flertalet stora föreställningar så som 

Book of Mormon och Värsting till syster på China Teatern, La Cage aux Folles på Uppsala Stadsteater, Familjen Addams på Lorensbergsteatern och My Fair Lady i Danmark. Nu till hösten är han aktuell i Cabaret på GöteborgsOperan. Som sångare har det även blivit många storbandskonserter i Göteborgsområdet med musik från Frank Sinatra, Nat King Cole och Gregory Porter. 

För alla åldrar. Det finns plats för 5 st rullstolar högst upp i salongen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information