bookmark 1 show style1 City date_range 7 January 2023

Nyårskonsert med Växjö Stads Symfoniorkester

Äntligen kan vi presentera årets nyårskonsert med Växjö Stads Symfoniorkester i Växjö Konserthus under ledning av Hans-Erik Holgersson. Förutom de 70-tal starka musikerna i orkestern ser och hör vi Växjö-bördig barytonen Joakim Larsson. Som presentatör kommer Sara Wåhlin, linjeledare på Sankt Sigfrids Folkhögskola i Växjö. Joakim är en återkommande solist vid operan i Köpenhamn och frilansande romans-sångare. Sara är också en uppskattad sångerska och vi kommer bl a att få höra bägge tillsammans. Låt champagnekorkarna explodera i denna sprakande nyårsfest.

 

Rullstolsplatser

Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.

Hörslinga

Vänster sidoparkett Rad 6, plats 00-08 Rad 7, Rullstolsplatser Rad 10-16, plats 01-08

Biljettkassa

Från och med 1/9-21 säljs biljetter i butiken Cultix på Storgatan 7 i Växjö mot en serviceavgift

Garderob Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, betalning via swish eller kort. Det går också bra att förköpa garderobsbiljett via www.vaxjokonserthus.se priset är då 20kr /jacka.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information