bookmark 1 show style1 City date_range 7 January 2023

Malena Ernman

Välkommen till en fullmatad kväll på Klockargården i Tällberg där Malena Ernman tillsammans med gitarristen Mats Bergström bjuder på en härlig blandning av klassiska låtar, musikal och visor.

 

Malena Ernman är en av få artister i världen som lyckats med att kombinera en operakarriär i högsta världsklass med att nå ut till den breda publiken. Hon har sjungit titel- och huvudroller på operahusen i Wien, Paris, Amsterdam, Bryssel, Berlin, Zürich och Barcelona, hennes skivor har sålt trippel platina och hennes sommarkonserter under 11 år på Dalhalla är en av världens största klassiska konserter. 

Många har mött Malena på musikalscenen där hon bland annat medverkat i musikalen ”Så som i himmelen” som gick för utsålda hus under två år på Oscarsteatern i Stockholm. Nu är Malena aktuell i huvudrollen som Edith Piaf i musikalen ”Piaf”.

 

Insläpp kl 18.00 med fördrink

Därefter serveras en fast trerättersmiddag med underhållning kombinerat. 

Har Ni några allergier är det viktigt att detta meddelas i förväg.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information