bookmark 1 show style1 City date_range 18 February 2023

Skogen

Ett barn går vilse i skogen och möter en skugga av sig själv. Tillsammans tar de två sig genom en hinderbana av roliga, oväntade, musikaliska rädslor i form av ljud!


Tänk att vara liten och ändå känna sig så himla stor. Att fundera på om älvor äter ljus eller hur mörkerrädslan i magen låter när den pyser ut. Detta är en berättelse som tar avstamp i den småländska, magiska skogen befolkad av granar och tallar,  mörker och ljus, kvistknak och vindsus.


Det här är en historia om att våga utmana sig själv och att övervinna stora som små hinder. Med utgångspunkt från barns egna tankar om rädslor och läskigheter, sammanflätat med ljudvärlden som uppstår, bygger Hedvig Claesson ett musikaliskt äventyr för barn i förskoleålder.

 

Hedvig Claesson är regissör och har gjort många föreställningar för barn och unga, bl.a. Drömskt på (Teater Tre,2021), Kurt och Kio, (Teater Tre, 2019) och Prinsessan på Ärten (Martin Mutter 2016).

 

Skogen är ett gästspel av Regionteatern Blekinge & Kronoberg

 

-> Biljetter återköps fram till klockan 12 vardag innan föreställning.

 

HCP-parkering bokas genom mejl till info@byteatern.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information