bookmark 1 show style1 City date_range 25 March 2023

Earth hour middag

Välkommen till en unik mat-och dryckupplevelse under den världsomspännande Earth Hour. Vi stänger av alla elektriska köksmaskiner och tillagar en femrättersmeny över öppen eld och i vedugn. Borden lyses upp av levande ljus och i rörspisen sprakar en värmande brasa. Gunnebo Kaffehus och Krog innehar KRAV:s högsta certifiering med minst 90 % KRAV-godkända ekologiska råvaror.

 

Femrättersmiddag 1395 kr per person, du kan förboka ett tillhörande vinpaket med ekologiska hantverksviner för 550 kr per person, men det går också bra att köpas på plats. Menyn för kvällen hålls hemlig fram till serveringstillfället. Därför är det extra viktigt att återkoppla med allergier och kostavvikelser senast 5 dagar innan bokningstillfälle.

 

Information:

 

Vi erbjuder sittplatser för sällskap om 8 personer, 6 personer, 4 personer eller 2 personer (vid bokning för 2 personer delar man bord med andra gäster). 

 

En bokning är bindande och kan ej återbetalas. Med avbeställningsförsäkring betalas hela biljettpriset tillbaka om du på grund av oförutsedd händelse inte kan delta på evenemanget. Vi ber dig att läsa igenom villkoren på Nortics hemsida i samband med bokning.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information