bookmark 15 shows style1 City date_range 19 December 2022 - 8 January 2023

Entrébiljett 19 dec - 8 jan JULLOV

Välkommen till Lekoseum - ett museum med plats för lek! JULLOVSEXTRA!
Lekoseum har extra jullovsöppet följande dagar mellan 10.00-16.00.

 

VIKTIG INFORMATION: Säkerheten för våra besökare såväl som våra anställda är högsta prioritet. Om du vill vara säker på att få plats rekommenderar vi att du förköper din entrébiljett innan du besöker oss. De biljetter som eventuellt finns kvar när passet börjar kommer att säljas på plats vid entrén.   

 

För att öka tryggheten för både gäster och personal ber vi ovaccinerade besökare att följa gällande rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Har du förkylningssymptom eller feber stammar du självklart hemma för att minimera smittrisken.

 

Vid förhinder pga sjukdom kan förbokad entrébiljett användas vid annat tillfälle. Tala med personalen i museet (telefon 0760-28 70 72) eller skicka ett mail till info@lekoseum.se så ordnar vi det!  

 

Biljettpriser:

Barn 2-18 år               80 kr

Vuxna +18 år             100 kr

Pensionär/Student       80 kr (medtag intyg) 

Barn 0-2 år                   0 kr

Familj                        350 kr (2 vuxna+max 3 barn)

 

Boka biljett

 

1. Välj vilken dag du vill besöka oss.

2. Se biljetter och välj biljettkategori.

3. Välj rätt biljettkategori och antal biljetter - en biljett för varje besökare (oavsett ålder). 

4. Betala ditt köp. Klart! 

 

Biljettbokning sker endast här via nortic.se.Vid köp av biljetter online tillkommer en serviceavgift på 10 kr per biljett. Har du ytterligare frågor, mejla oss på info@lekoseum.se eller ring 0760-287072.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information