bookmark 10 shows style1 City date_range 25 February 2023 - 7 October 2023

Bröllopsdatum 2023

Läs noga igenom innan du bokar:

Ett bröllop på Gunnebo Slott och Trädgårdar börjar med en vigsel på slottet eller treillaget följt av en middag i Kaffehus och Krog. Här erbjuds en underbar plats för giftermål som passar det lilla bröllopet om 30-40 gäster. Vi arbetar hållbart och tar tillvara på vad säsongen erbjuder i form av blommor, råvaror och omgivande natur. Därför har vi valt ut 10 datum utspridda över året som är bokningsbara för bröllop.  

 

Fundera på vilket datum och vilken säsong som passar för just ert bröllop. När ni bestämt er bokar ni önskat datum preliminärt till en kostnad på 1000 kr. I detta ingår att vi kontaktar dig inom två veckor för en mindre konsultation samt bestämmer datum för ett eventuellt besök om ni vill titta på lokalerna.

 

Når ni fått samtalet av vår serveringsansvariga samt tittat på lokalerna har ni ytterligare en vecka på er att betala in en deposition på 8000 kr, därefter bokar vi datumet till er.

 

OBS! Väljer ni att boka ert bröllopsdatum efter en första konsultation med oss så drar vi de 1000 kr ni redan betalat från depositionen.

 

Läs mer på vår hemsida gunneboslott.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information