bookmark 1 show style1 City date_range 11 February 2023

Carbe med gäster (Malena Ernman, Kristoffer Hellström)

Det bjuds på storslagen sång och musik av allra högsta klass när pianisten David Carbe är tillbaka med den 16:e upplagan av "Carbe med gäster" i Kungälv.

Denna gång gästas Carbe av operastjärnan och Melodifestivalvinnaren Malena Ernman samt sångaren och musikalartisten Kristoffer Hellström.

Varmt välkommen på en innehållsrik show där allt kan hända!


Malena Ernman

”Malena är ett unikum, jag känner ingen sångare som påminner det allra minsta om henne. Med åren har hon övat upp sin rösts förmåga till vad som är mänskligt möjligt vad snabbhet och omfång beträffar.” – Anne Sofie von Otter.

 

Malena Ernman är en av de handfull artister i världen som lyckats med att kombinera en operakarriär i högsta världsklass med att nå ut till den breda publiken. Hon har sjungit titel- och huvudroller på operahusen i Wien, Paris, Amsterdam, Bryssel, Berlin, Zürich och Barcelona, hennes skivor har sålt trippel platina och hennes sommarkonserter under 11 år på Dalhalla är en av världens största klassiska konserter. Hon har även skrivit boken ”Scener ur hjärtat” ut, som Malena skrivit tillsammans med sin make Svante Thunberg och sina döttrar.

Malena har även medverkat i musikalen ”Så som i himmelen” som gick för utsålda hus under två år på Oscarsteatern i Stockholm. Nu är Malena aktuell i huvudrollen Edith Piaf musikalen ”Piaf” och den 11 februari gästar hon "Carbe med gäster" i Kungälv!

 

Kristoffer Hellström

Kristoffer är född i Värnamo och uppvuxen i Halmstad. Han är utbildad vid Wendelsbergs Teater och Skolscen och Musikalprogrammet vid Teaterhögskolan i Göteborg.

Kristoffer har bl.a. mottagit Lasse Lönndahls stipendium för unga lovande sångare samt Anders Sandrews Stipendium.
Sweeney Todd, Les Miserables, Candide, Hair, Sunset Boulevard, Grease, Min vän Fascisten är bara några urval ur de pjäser och musikaler Kristoffer har medverkat i.
Roller i urval är; Emmett i Legally Blonde i Malmö; Pontius Pilatus i Jesus Christ Superstar i Stockholm, Norm Waxman i den svenska premiären av succémusikalen Jersey Boys i Stockholm. Utöver detta har Kristoffer producerat Maria och Andreas Lundqvists bejublade föreställning ”Min bror & jag” på turné i Sverige, samt producerat och medverkat i Maria Lundqvists föreställning ”Älskade Pappor” och ”Om att våga flyga” också de på turné i Sverige.


2022 gjorde Kristoffer rollen som Kajafas i Jesus Christ Superstar på stor arenaturné över Sverige, med Peter Jöback och Ola Salo i rollerna som Jesus och Judas, såväl som i Dalhalla, tillsammans med bl.a. Peter Stormare, Linus Wahlgren, Fred Johanson mfl.

 

David Carbe

David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 29 år.
Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Janne Schaffer samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer.

 

David Carbe Kvartett

David Carbe - piano, sång

Johan Walter - gitarr, sång

Jonatan Hansson - trummor

Simon Johansson - bas

 

www.carbemusik.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information