bookmark 6 shows style1 City date_range 2 October 2022 - 9 October 2022

Guidad visning av slottet

På en guidad rundtur får du se både de eleganta sällskapsrummen i paradvåningen och de lite mindre och enklare gästrummen på övervåningen. Gunnebos kvalificerade guider presenterar såväl ägarfamiljen Halls uppgång och fall som arkitekt Carlbergs konstnärliga inspiration och de utländska influenser som visar sig överallt i huset. Dessutom är rundturen kryddad med favoritanekdoter om dåtidens göteborgska persongalleri.

 

Information: Den guidade rundturen är c:a 45 minuter lång och sker på svenska. Texter om varje rum finns att låna på engelska, tyska, franska och ryska. Visningsverksamheten sker i samarbete med Folkuniversitetet. Gunnebo butik säljer fler biljetter på den aktuella dagen (öppnar kl 11). Visningen börjar utanför slottets södra entré (under trappan). 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information