bookmark 1 show style1 City date_range 10 March 2023

SOLALA – Light It Up Tour

I tio år har Solala varit den starkast lysande stjärnan på den svenska sånghimlen. Med deras unika arrangemang och bländande stämföring har deras videor från köket och deras samarbeten med Sveriges största arVster i serien ”Solala Sessions” spridits lavinartat över sociala medier.

Hösten 2022 släpptes deras femte album ”Light It Up” som för första gången innehåller nyskriven musik från Solala själva. Detta tllsammans med covers på både Solala-klassiker och nya arrangemang.
Med ”Light It Up” tar Solala ett kliv in i ett nytt och bredare sound. Med stämsången alltjämt som stark kärna byggs musiken ut i ett eklektisk sound med inslag av både synth, soul och pop. Från storslagna ljudland- skap till beats och intimitet.

I ”Light It Up Tour” bjuder Solala på en helkvällskonsert som aldrig förr. Avskalade, lustfyllda och ösiga köksversioner av klassiska Solala-covers, Sverigemedleyn och intima trestämmiga ballader blandas med ett Solala så som du aldrig sett dem förut. Storslaget, mystiskt och förstärkt.

En kväll du inte vill missa.


Rullstolsplatser

Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.

Hörslinga

Vänster sidoparkett Rad 6, plats 00-08 Rad 7, Rullstolsplatser Rad 10-16, plats 01-08

Biljettkassa

Från och med 1/9-21 säljs biljetter i butiken Cultix på Storgatan 7 i Växjö mot en serviceavgift

Garderob Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, betalning via swish eller kort. Det går också bra att förköpa garderobsbiljett via www.vaxjokonserthus.se priset är då 20kr /jacka.


Arr: Solala och Musik i Syd

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information