bookmark 1 show style1 City date_range 27 October 2022

UNO SVENNINGSSON -MADESJÖ KYRKA

Slutsålt online men det finns ev. några entstaka biljetter kvar hos lokala förköpet Bohmans Bokhandel i Nybro. 

 

En våra mest folkkära artister och låtskrivare, Uno Svenningsson kommer torsdagen den 27 oktober 2022 att ge en konsert i Madesjö kyrka i Nybro. 

 

Uno Svenningsson har varit artist i mer än halva sitt liv och det var tillsammans med bandet Freda’ som hans musikaliska resa började. Det stora genombrottet kom med singel ”Vindarna”. Första soloalbumet ”Uno” släpptes 1994 och innehöll bland

annat mega-hiten ”Under ytan” och ”Tro på Varann” (duett med Eva Dahlgren). 2001 släpptes albumet ”Det osynliga” som innehöll hiten ”Vågorna”. 

Sedan dess har Uno släppt flertal studioalbum. 2018 släppte han albumet ”Andras sånger”, detta precis efter en bejublade medverkan i TV4:s Så mycket bättre. Senaste albumet  ”Österlen” släpptes 2020 och så sent som i januari i år gav han tillsammans med Per Gessle ut låten”Bara få höra din röst”.

 

Uno har en gedigen låtskatt och under konserten kommer han tillsammans med sina musiker att bjuda på de välkända hitsen och nya låtar.

 

Varmt välkomna till en oförglömlig afton med Uno Svenningsson i Madesjö kyrka i Nybro. 

 

Insläpp från kl. 18.00 

Konsertstart kl. 19.00 

Längd: ca 1 tim. 30 min.  

Ingen paus. 

 

En ledsagare el. assistent till rullstolsburen har fri entré. Gästen som ledsagaren/assistenten medföljer behöver biljett och betalar ordinarie entré el. Pluskort biljettpris. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information