bookmark 9 shows style8 cities date_range 23 November 2022 - 3 December 2022

I väntan på Sjulsmäss

Upplev en stämningsfull julkonsert med glimten i ögat. På scen samlas några av länets skickligaste folkmusiker – Ellen Sundberg, Safoura Safavi, Triakel och Hoven Droven.

 

I väntan på Sjulsmäss är en återkommande julkonsert med en stor portion värme, glädje, humor och fullt ös. En musikalisk mix av traditionella jullåtar, andras låtar och bandens egna låtar.

 

Dan före dopparedan eller Sjulsmässafton som den kallas i Jämtland och Härjedalen, är kanske den mest förväntansfulla dagen för många med julpyssel, lugn och ro, glädje, provsmakning och god musik.

 

Sedan turnéstarten 2018 har bandet turnerat i regionens alla kommuner kring 1:a och 2:a advent, spelat för fullsatt salong i Stockholm och släppt en julskiva som placerade sig högt upp på listan över decembers mest sålda skivor i Sverige 2020.

 

Efter två års uppehåll i turnerandet får vi nu äntligen möta vår publik i länets samtliga kommuner. Nu laddar vi för Sjulsmäss!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information