bookmark 1 show style1 City date_range 29 October 2022

IB EXPO INTERNATIONAL 2022

IB Expo International sätter Isildurs Bane i centrum den 29 oktober!

 

BERLINDE DEMAN - TUBA, LISA NORDSTRÖM - FLUTE VOCALS & ELECTRONICS, JINIAN WILDE VOCALS  

+ ISILDURS BANE, Klas Assarsson - Marimba Vibes, Percussions, Axel Croné - Bass, Woodwinds, Keyboards, Samuel Hällkvist - Guitar, Mats Johanssons -Synthesizers, Liesbeth Lambrecht - Viola, Adam Sass - Trumpet, Keyboards, Kjell Severinsson - Drums   

 

Halmstadbaserade Isildurs Bane – IB, helt enkelt – grundades 1976 och firade således 45 år som grupp utan avbrott förra året. På grund av pandemin gick det inte att genomföra konserten, men nu tar vi nya tag och satsar allt lördagen den 29 oktober!

Konserten kommer rymma såväl gammalt som nyare material, med enstaka nedslag i 80-talet, t.ex. albumet Cheval, som kan ses som avstampet för ett mera ambitiöst och självständigt IB. Sedan dess har IB gått från klarhet till klarhet, utvecklats musikaliskt och hyllat experimentet i olika former, bland annat genom kreativa samarbeten med musiker som har gästat IB Expo genom åren.

Genom åren har IB fått höra av publiken att de gärna hade hört mer IB-musik på IB Expo-konserterna. Därför tar vi nu tillfället i akt och ägnar IB Expo-konserten att fokusera på ny och gammal IB-musik.

För att göra kvällen speciell kommer IB att i vanlig IB Expo-ordning omge sig med gäster. De kommer att tillkännages gradvis på IBs Facebooksida.

https://www.facebook.com/ibexpo

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information