bookmark 16 shows style16 cities date_range 24 February 2023 - 3 June 2023

En förtrollad skattjakt 2023

Årets roligaste dag! En magisk aktivitet för HELA familjen med skattjakt på stan, Tobbes nya show på teatern och sist trolleriskola! Läs HÄR vad publiken tycker och HÄR vad recensenter säger, samt en kort videosnutt från förra showen HÄR! Helt ny show i år! 

 

Ta med vänner, familj och ha en galet KUL eftermiddag allihopa, alla får skratta! 😍 Huskvarna 26/3 bokas externt HÄR

 

Fri OMbokning vid sjukdom (maila oss då så löser vi det om det går)

 

Så här går det till:

 

Först går ni själva i familjen/sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner, på ca 1 km, ca 30 min promenad som man kan gå/cykla innan med teatern/lokalen som sista anhalt och “skatt”, MYCKET uppskattat! 

 

När alla är på plats på utsatt tid kör Tobbe Trollkarl en galet kul och nyskapad familjeshow.

  

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100kr/st. Foto och ev köp av låda sker oftast utomhus för att förhindra köer och trängsel. 

 

Räkna med att skattjakt plus show och trolleriskola tar minst två timmar. Endast showen är ca 55 min och det är onumrerat.

 

Roligast för barn mellan 3-99 år, men allra bäst för 4-9 år. ;o) Barn under två går gratis i målsmans knä. Det är onumrerat på ALLA ställen. 

 

Pga få platser betalar även ledsagare för biljetter.

 

All info finns på www.tobbetrollkarl.com/skattjakt

  

Maila biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor!

 

 

Sagt om Tobbe i pressen:

 

Tobbe bjuder på en galen show ute i naturen, skratt, magi, musik och galenskaper utlovas med trick från hela hans 30-åriga karriär som trollkarl!

 

"Han trollbinder sin unga publik, det är en sevärd familjeshow!" - Aftonbladet, Jens Peterson

 

"Underbart att kunna underhålla en så bred åldersgrupp att både barn och vuxna kan prata om det länge efteråt" - Påscen.se, högsta betyg!

 

"Barnen skrek av skratt!" - Eskilstunakuriren

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information