bookmark 2 shows style1 City date_range 7 October 2022 - 4 November 2022

Personakt

Efter några års pandemiavbrott är vår hyllade föreställning Personakt tillbaka. Vi är stolta och glada över att presentera en ny värd för föreställningen i Titiyo Jah. Hon har blivit intervjuad två gånger i föreställningen och även provat på värdskapet under sin dag i TV4:s program Så mycket bättre. Teatern ser mycket fram emot detta samarbete, och fräscha nystart av Personakt under hösten 2022.

 

Här möter vi inbjudna gäster som delar med sig av sin spännande livshistoria. Föreställningen är en delikat blandning av amerikansk talkshow och Här är ditt liv. I ett nervkittlande samtal delar gästen med sig av sina tankar, känslor och livserfarenheter. De nyfikna improvisatörerna gestaltar sedan gästens liv där livsavgörande episoder blandas med triviala händelser och där det yttersta görs för att levandegöra gästens unika historia

 

Gäster 

9/9 är rapparen och entreprenören Petter vår gäst. Petter är en av Sveriges mest folkkära artister som har levererat låtar, vintips och käk med kärlek och respekt i över 20 år.

 

16/9 är Eva Dahlgren vår gäst. Eva Dahlgren är en hyllad sångerska, låtskrivare, konstnär och barnboksförfattare med en karriär som spänner över fem decennier.

 

30/9 är den svensk-amerikanska sångaren Eagle-Eye Cherry vår gäst. Han slog igenom stort med låten Save Tonight i slutet av 90-talet. Låten har streamats 413 miljoner gånger på Spotify. Han har även medverkat i ett antal spelfilmer, bland annat gör han en roll i filmen Att göra en pudel. Under hösten är han aktuell med ett nytt album.

 

7/10 är skådespelaren Helena af Sandeberg vår gäst. Den ständigt aktuella skådespelaren har vi sett i en mängd filmer och tv-serier genom åren, både i Sverige och internationellt. I höst har hon en av huvudrollerna i Viaplays kommande originalserie Meningen med Livet. Hon har även sedan 2003 medverkat i ett stort antal uppsättningar vid Stockholms stadsteater. I vår är hon aktuell i Tiden är vårt hem av Lars Norén.

 

4/11 är musikern och skådespelaren Magnus Uggla vår gäst. Ändan sen 70-talet har Magnus varit en artist i ropet, med en uppsjö av hits och utmärkelser har hållit sig på toppen.  Magnus är alltid i rörelse. Ständigt nyfiken. Belåten med att inte vara belåten.

 

Medverkande

 

Värd: Titiyo Jah

 

Improvisatörer: Helena Lindgren, Therese Hörnqvist, Per Gottfredsson, Janne Berg, Stina O'Connell och Caroline Falk.

 

Musiker: Kettil Medelius

 

Ljusdesign: Lena Bergstedt

 

Ljusskötare: Viktor Öberg

 

Scenografi: Lina Serning

 

Grafisk design: crashboombang.se

 

WebbplatsStockholms Improvisationsteater

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information