bookmark 1 show style1 City date_range 8 October 2022

Sing Me Out

Kulturskolorna i Örebro län presenterar ”Sing me out” - Körkonsert med gästartist Petra Wahlgren, sångerska o violinist! Hon är känd från bl.a Diggiloo. Elever från Kulturskolorna i Örebro län repar intensivt från fredag kväll och under 24 timmar är det bara musiken och sången som är fokus.

 

Detta är något helt unikt och många duktiga unga får stå i rampljuset. Kom och se och lyssna på blivande talanger och morgondagens stjärnor!

 

Biljettinformation

 

Föreställningens längd ca 1 tim 30 min

 

Biljettpris Ordinarie 120 SEK Ungdom 7-18 år 60 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK). Barn upp till 6 år gratis.
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

 

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller Tel: 0583-711730
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information