bookmark 4 shows style1 City date_range 11 August 2022 - 14 August 2022

Dagpass Medeltidsveckan (1 dag)

Festivalbandet till en dag i en annan tid och oändliga världar!


Medeltidsveckan på Gotland 2022 tema Fantasy (7-14 augusti) är något alldeles extra. Årets tema Fantasy välkomnar alla som älskar medeltiden och sagorna! Upplev spänning, mystik, fantasi och de senaste forskningen om Medeltiden.


Dagpasset är ditt entrepass för en dag!

Förköp online och byt mot ett fysiskt armband på plats på Gotland i augusti. Dagpasset gäller för den dag du valt, och ger tillträde till Medeltidsveckans upplevelser, platser och gratis programpunkter. Platsbiljett tillkommer för vissa ruinkonserter, arenaföreställningar, eldshower, föreläsningar, kurser med mera.

 

Vi ses i augusti på Medeltidsveckan på Gotland 2022 tema fantasy!
 

Mer om Medeltidsveckan och hela programmet på https://medeltidsveckan.se


Medeltidspasset gör att vi kan arrangera festivalen, stödja våra artister och hålla alla ruiner och parker öppna på ett hållbart sätt. Intäkterna går till allt från hyra av toaletter, sophantering, markhyra, publikvärdar, arbetsledning av flera hundra volontärer, anpassning av hela programmet och utveckling av framtidens medeltidsveckor med mera.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information