bookmark 2 shows style1 City date_range 3 September 2022 - 4 September 2022

Gotlands Skördefestival

Kärnan är det gotländska; dofter, smaker och traditioner. Festivalen riktar sig till barnfamiljer, kulinariska turister och intresserade av de gröna näringarna. Vi fokuserar en stor del av festivalutbudet till barn och unga. Att de skall ha möjlighet att smaka, träffa djur, få testa på och inspireras. Besökarna bjuds på aktiviteter, utställning av både djur och maskiner och en stor matmarknad.

Målet är att vara en kunskapsplattform där besökaren lämnar festivalen med ny kunskap. Festivalen erbjuder en mängd olika möten med experter inom vitt skilda områden. Allt från mathantverkare och dryckesproducenter med gedigna kunskaper inom förädling, lammproducenter till maskinföretagare med kunskap om framtidens maskiner. Det finns även möjlighet att delta på workshops med olika teman inom områdena lantbruk och livsmedelsförädling.

Festivalen anordnas gemensamt av Gotland Grönt Centrum AB, LRF Gotland, Hushållningssällskapet på Gotland, Studieförbundet Vuxenskolan, Roma Intresseförening och Roma Idrottsförening.

Barn upp till 15 år går gratis.

Är du intresserad av att gå på Matvandring. Titta under aktiviteter här på Destination Gotland. Vill du vara säker på att få plats behöver du förboka.

Varmt välkommen!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information