bookmark 1 show style1 City date_range 8 December 2022

ASGARV - Stand up i Ullared

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en extra rolig after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

 

Under tre torsdagskvällar i höst rullar vi ut den röda mattan till Eventhallen och bjuder in till härliga kvällar fyllda av humor och värme. Möt humoreliten Måns Möller, Ann Westin och Fredrik Andersson ackompanjerade av gästkomiker som inleder kvällen och ger er chans att mjuka upp skrattmusklerna inför kvällens huvudnummer. Vilken komiker vill du helst se?

Säkra din plats, boka idag!

 

Kvällen program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 hälsas gästkomiker upp på scen följt av huvudartist för kvällen.

Beräknad slut ca. kl. 22.

 

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information