bookmark 2 shows style1 City date_range 20 August 2022 - 21 August 2022

Gunnebo hantverksfestival

Nu är det dags! Gunnebo orangeri slår upp sina portar och vi firar med att bjuda in till vår allra första hantverksfestival. Är du nyfiken på traditionell byggnadsvård som bildhuggeri, timring och kakelugnsmakeri? Vill du veta mer om orangeriväxter och lieslåtter? Då är detta festivalen för dig. 

 

Ta del av workshops och föreläsningar, möt våra hantverkare och utställare, delta i slåttergille och lär dig mer om olika slöjdmetoder. På barnens festivalområden finns olika hantverk att prova och smådjur att hälsa på. Upplev en myllrande blandning av hantverk och slöjd, musik och kultur och njut av Gunnebos ekologiska mat och dryck.

 

Festivalen tar sitt avstamp i invigningen av Gunnebo orangeri. Genom historisk forskning, gediget hantverkskunnande och omsorg om gamla tekniker, metoder och material fortsätter vi nu resan framåt.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information