bookmark 1 show style1 City date_range 4 July 2022

Trio Rop

Trio Rop är ett möte.

 

Tre unika röster möts i ett rum där tiden står still. Genom samklang, dissonans, svängiga polskor och finstämd textläsning tar de publiken till en plats med motljus och vackra skuggningar.

 

Gammal folktradition som berättar om urtida sägner får nytt liv i mötet med Trio Rops nyskrivna material. Med kraft och lekfullhet, viskningar och rop skapar de tillsammans ett unikt ljudlandskap med täta klanger där berättandet får stå i centrum.

 

”De innerligt framförda sångerna är lugna, rösterna skira, solklara, vackra och rör något i djupet på en.” 

(Lira musikmagasin)

 

“Trio Rop väver in oss i sina röster och lyfter oss en liten aning från marken med sin sång Solvarm.”
(Nya Klingan i P2)

 

 

Trio Rop är en vokaltrio som sjunger traditionell svensk folkmusik och egenskriven musik inspirerad av den vokala folktraditionen. De har varit verksamma sedan 2016 och efter flera singelsläpp och släpp av EPn Hon kisar mot mig, har de under hösten 2021 spelat in sin debutskiva Mellan oss.

 

Föreställningen spelas på svenska.

Rekommenderad från 0 år.

 

Hemsidor:
http://www.facebook.com/triorop

 

Gruppens medlemmar:
Elin Buxfeldt – sång
Sofia Källman – sång
Petra Hessel – sång

 

Arrangör Musik i Forsvik  

Produktionen realiseras med stöd av Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 

 

Datum 04 juli 2022

kl 19:00

Scen Forsviks Gjuteri Musik och Teater på Forsviks Bruk, Karlsborg

Längd Cirka 2 tim och 30 min, en paus

Ordinarie Pris 250 kr

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) info@smofa.se

 

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

 

Vi håller oss till gällande lag angående covid-19. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma och undvik nära kontakter vid symtom på covid-19. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa självklart för återbetalning eller liknande.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information