bookmark 2 shows style1 City date_range 9 December 2022 - 10 December 2022

Be bop a Luba Classic Christmas med Peter Jezewski & DONNA PRESLEY Askersund

Välkommen till en julshow utöver det vanliga, Vi har blandat några jullåtar från det glada 50-60 talet med rock´n´roll från legenderna Elvis Presley, Buddy Holly, Neil Sedaka, Leslie Gore,  Wanda Jackson m.fl så det blir mycket rock och de bästa låtarna på repertoaren.

 

Peter Jezewski firar 45 år som artist och då har vi självklart bjudit in Donna Presley som är självaste Elvis Presleys kusin och har växt upp med honom på Graceland.

 

Donna kommer att berätta saker om Elvis vi inte visste och hur han var att växa upp med och sen blir det även sång på det hela.

 

Men kom med oss på denna nostalgiska resa tillbaka i tiden med frisyrer, smink, kläder var i den tidsepok när rock´n ´roll var som bäst.

Peter Jezewski har sitt 8-manna band inkl körtjejer med sig på denna nostalgitripp.

Boka era biljetter redan i dag för bästa platser.

Välkomna till en rockig afton!

 

Föreställningens längd ca 3 tim (inkl. paus 20 min)

Biljettpris Ordinarie 635 (inkl. serviceavgift 40 SEK). 
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller Tel: 0583-711730
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information