bookmark 1 show style1 City date_range 6 August 2022

Louise Hoffsten

Louise Hoffsten med nytt album - Crossing the border

 

Att leva upp till beskrivningar som "folkkär" och "Sveriges bluesdrottning" är det få artistersom kan bära.

Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till dem båda. Med sin respektingivande mer äntrettioåriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnatgenrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta.Den 11 februari släpptes hennes nya album "Crossing the Border" och i mars är det dags fören turné

 

Om albumtitels betydelse berättar Louise
"Det har varit en händelserik tid i hela världen. Omöjligt att inte ha påverkats av det. Vem kanblunda när det är kris i världen? En pandemi som ställer allt på ända. Val i USA där en clownblir president. Onda krafter överallt i världen. Det är då man behöver musik att hämta kraftifrån. Det är då man längtar till Memphis. När man inte kan vara ute och spela eller resa fårman trösta sig med munspelet i ett hörn någonstans. Det kommer aldrig bli som vanligt igen.Det är lika bra att acceptera det som är nu. Om du vågar crossing the border!"

 

När Louise Hoffsten medverkade i programmet Så mycket bättre 2018 så var det en iraden av de gånger hon synts i TV rutan.

2011 deltog hon i tv-programmet Stjärnorna på slottet.

2012 var hon med i Körslaget 2012 med en kör från sin hemstad Linköping.

2013 gick Hoffsten direkt till final i Melodifestivalenmed låten “Only the Dead FishFollow the Stream” en låt som sedan låg sammanlagt tjugotre veckor på Svensktoppen.

 

Varmt välkomna! 


Insläpp från kl 18:00


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information