bookmark 5 shows style5 cities date_range 15 December 2022 - 21 December 2022

Fröken Elvis jul 2022

Upplev Fröken Elvis personliga tolkningar av såvä traditionella julsånger som modernare jullåtar, Elvis bästa låtar på svenska och mer musik från bandets alla tre skivor.

En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument i sann Fröken Elvis anda!


Fröken Elvis har sedan debutalbumet ”Elvis på svenska” översköljts av lovord och förfrågningar. Bandet har slagit flera publikrekord och spelat på allt från festivaler och folkparker till teatrar och konserthus. Publiken har fastnat för deras varma och egna sätt att behandla giganter som Bach, Mozart och Elvis, och knockats av deras spel och stämsång. 

I februari släpptes deras tredje studioalbum, Fröken Elvis & GIGANTERNA, och bandet har hunnit medverka i både SVT:s Go´ kväll och i Bingolotto i TV4.


Det mesta gör att man häpnar; de finurliga texterna, de starka arrangemangen och en bedövande musikalisk skicklighet. // Musikmagasinet LIRA 

Mästerliga melodimakare i vinnande koncept. // Kulturbloggen 

Fröken Elvis är så musikaliska, ekvilibristiska, roliga, dramatiska, kluriga, modiga, engagerade så hälften vore nog. De hör verkligen hemma bland giganterna! // Se Hit!


 

Ledsagare gratis entré.

För information om bokning av rullstolsplatser och ledsagarplatser kontakta oss via mail ida@monarch.se eller telefon 073-54 11 632 vardagar 09:00-12:00.

 

Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/


PRESENTERAS AV MTA - PROGRAMBOLAGET - MONARCH MUSIC


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information