bookmark 1 show style1 City date_range 3 August 2022

Kärleksfesten by Coop Gotland

Glädjeorkestern Louisiana Avenue kommer tillbaka till Gotland och intar den magiska scenen i S:t Nicolai Ruin den 3 augusti. Tillsammans med Stora Coop i Visby skapar man en kväll i kärlekens tecken som du sent kommer glömma. Denna unika konsert avslutas dessutom med att ett utvalt kärlekspar kommer vigas på scenen av ingen mindre än Gotlands landshövding.


- Det skall bli otroligt roligt att komma tillbaka till Gotland och få göra den här grejen tillsammans med Coop. Vi har tidigare gjort Kärleksfesten i Stockholm och det finns inget som tyder på att det inte blir samma succé i världens vackraste konsertlokal, säger Pär Stenhammar, sångare i Louisiana Avenue.


Louisiana Avenue är glädjeorkestern som tar dig till Mardi Gras-karnevalen utan att flyga en meter.bandet är en kärleksförklaring till människorna som vågade inspireras av möten mellan främlingar, ta del av deras historia och öden för att skapa den svängigaste musiken vi känner till. i de franska kvarteren i New Orleans där Europa och Afrika möttes uppstod en hel kultur pulserande av glädje, dofter och musik.


Debutalbumet 2107 Delachaise släpptes i januari 2019. Releasekonserten hölls på Fasching och efter konserten utnämns Louisiana Avenue till ”Sveriges bästa liveband!” av Anders Pihl på musikmagasinet LIRA.


I’ve never seen this type of energy outside the islands I’m from – definitely not in Sweden! – Wyclef Jean

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information