bookmark 1 show style1 City date_range 26 July 2022

Så Mycket Burgsvik

Tio år efter starten och efter fem års uppehåll gör nu Så Mycket Burgsvik comeback. Emanuel & Robin med vänner utgör husbandet som får besök av hemliga gästartister. 

Mellan 2012 och 2017 växte Så Mycket Burgsvik till att bli hela Gotlands folkfest med tiotusentals besökare varje sommar. Resan började dock långt tidigare, närmare bestämt 2003 då Emanuel och Robin vid 15 respektive 14 års ålder blev tillfrågade att spela på Folkeryds konditoris trubadurkvällar. Detta blev startskottet på den långa kärleksrelationen mellan Burgsvik och Emanuel & Robin som så småningom mynnade ut i konsertkvällarna Så Mycket Burgsvik. 

Så Mycket Burgsvik växte snabbt till att bli Gotlands största musikevenemang som varje sommar lockade mängder av glada konsertgäster i alla åldrar till Grå Gåsens trädgård i Burgsvik. Efter 2017 lades evenemanget på is men i år är alltså publikmagneten tillbaka för en jubileumscomeback.

 

Insläpp från 19:30

Gig 22:00

 

Välkomna

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information