bookmark 3 shows style1 City date_range 30 June 2022 - 2 July 2022

Huldrans afton

Samling vid parkeringen till Domaruddens friluftsgård.
Gästerna delas in i tre grupper.

Huldrans Afton är en helt unik upplevelse där gästerna leds till en vacker plats i skogen och får prova på skogsbad, höra berättelser och skrönor från Domarudden och möta den åldrade skogsmannen som berättar om den gamla skogen. Vid sjön Svarttjärn sitter gästerna ner en stund och hör vallmusiken och sång klinga på distans. 

 

Medverkande är Nina Nu Cecilia Wesemeyer, Richard Wesemeyer, Bosse Olofsson, Freddi Wesemeyer, Nemo Sjögren, Johanna Karlsson och Elise Nuding.

 

Medtag sittunderlag, myggmedel och gärna eget fika/matsäck. Oöm klädsel efter väderlek. Tyvärr fungerar det inte att göra denna vandring med käpp eller liknande. Inga kameror, hundar eller andra husdjur får medtagas.

 

Obs! Endast förbokade biljetter gäller. Förköps på nortic. Behöver du hjälp med din bokning kan ServiceCenter i kommunhuset Alcea hjälpa till.

 

Mer info på österåker.se, huldransnatt.se, jordnärakultur.se 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information