bookmark 1 show style1 City date_range 11 July 2022

Parkturnén Blomstertid

Daniel Adams-Ray, Cornelia Jakobs & Cleo gör gemensam sak – åker på Parkturnén Blomstertid!

 

Med avsikten att hylla, för att inte säga beundra, allt det vackra med sommaren lanseras nu Parkturnén Blomstertid. Inspirationen hämtades från minnesvärda folkparksturnéer i semestertider, men med tydligare fokus på att ta ut musiken och artisterna till helt nya platser och spelställen. Det ter sig då självklart att turnén kommer stanna till vid Pensionat Lövängen i gotländska Ljugarn.

 

I turnébussen färdas tre akter som alla är en självklar del av den svenska konsertsommaren 2022 – Melodifestivalvinnaren Cornelia Jakobs, rap-och popgeniet Daniel Adams-Ray och albumaktuella hiphop-drottningen Cleo. 


Pensionat Lövängen, Gotland
Strax söder om raukarna i Folkhammar ligger det lilla samhället Ljugarn. Med havet runt knutet stoltserar Ljugarn med en av Gotlands längsta stränder, vilken mäter drygt 1,5 kilometer. I Ljugarn ligger även Pensionat Lövängen som är skådeplats när Blomstertid kommer till Gotland.


Lilla Trägårn i samarbete med Lövängen kommer att stå för mat och dryck på området med fokus på det lokala.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information