bookmark 1 show style1 City date_range 24 September 2022

Doktor Kosmos

Efter femton års bortovaro från svenska scener är Doktor Kosmos tillbaka i höst. Den 24 september kommer bandet till Magasinet! 


Doktor Kosmos bildades i Uppsala 1991 och firar alltså 31 år som band i år. Alla medlemmar bor sedan många år i Stockholm och den 24 september besöker bandet äntligen Magasinet! Doktor Kosmos har gjort sju fullängdsalbum och det senaste ”Hej Alla Barn” släpptes 2019. Bandets frontfigur Uje Brandelius gjorde 2016 en bejublad och kritikerrosad föreställning med namnet ”Spring, Uje, Spring”. Den spelade för fulla hus landet över och ledde fram till filmen med samma namn i regi av Henrik Schyffert. Hela bandet medverkar i filmen, som vunnit ett flertal priser, däribland tre Guldbaggar för bästa film, manus och manliga huvudroll under 2021 års gala.


Doktor Kosmos personalstyrka har sett likadan ut de senaste tjugo åren och består av:
Uje Brandelius, sång, synt
Lina Selleby, sång, percussion
Martin Aagård, gitarr
Henrik Svensson, trummor
Anders Bennysson, gitarr


Åldersgräns 18 år.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information