bookmark 30 shows style30 cities date_range 28 May 2022 - 4 September 2022

Magi i det fria 2022!

NY skattjakt, NY show och NY trolleriskola, en magisk aktivitet för hela familjen med max 150 pers i publiken! Ta med vänner, fira kalas eller bara ha en magisk, mysig och rolig eftermiddag med hela familjen!


VIDEO FRÅN FÖRRA SOMMAREN HÄR OCH LÄS VAD PUBLIKEN FÖRRA SOMMAREN TYCKTE HÄR!

 

Uppsala bokas externt 18/7 och 8/8

 

Så här går det till:

 

Först går ni själva i familjen/sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner, på ca 1-1,5 km (ca 20-40 min promenad) som man kan gå/cykla (OBS gång över tex ängar förekommer!) med showen som sista anhalt och "skatt", MYCKET uppskattat! 

 

Showen förläggs på hemligt (det är en privat sammankomst) avsides naturskönt ställe (oftast iaf!) ni får reda på exakt var MINST 24 TIMMAR innan via mail med en länk och all information samt starten på skattjakten, vid bokning vet ni bara ungefär vart showen kommer att vara. 

 

Räkna med minst två timmar för skattjakt, picnic och show. Showen börjar på utsatt tid på biljetten och är ca 50 min.

 

När alla är på plats på utsatt tid som står på biljetten kör Tobbe Trollkarl en vääääldigt exklusiv, nyskapad (NY från förra sommaren, samma som maxim och turné vinter 2022) familjeshow bara för er, förslagsvis har ni mer er picnic! Känslan är att ni har Tobbe Trollkarl för er själva!

 

Efter gjord bokning så mottar ni ett mail senast DAGEN INNAN med all info och exakt startplats.

 

OBS Antal biljetter måste överenstämma med antalet på ert sällskap. Alla två år och uppåt betalar. Vill man inte gå skattjakten så kan man gå direkt till platsen för show. 

 

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100kr/st. Givetvis får man ta kort med Tobbe!

 

Vi kör vid halvdant väder men riktigt dåligt väder ställer vi in och betalar tillbaka pengarna, håll koll på hemliga sidan ni får dagen innan! 

 

Priset är vuxna 199 kr/st och barn 2-15 år 179 kr/st. Vid sjukdom så kan vi hjälpa er att OMboka, men för att kunna AVboka måste ni teckna Nortics försäkring i kassan.

  

Maila biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor!

 

 

Sagt om Tobbe i pressen:

 

Tobbe bjuder på en galen show ute i naturen, skratt, magi, musik och galenskaper utlovas med trick från hela hans 30-åriga karriär som trollkarl!

 

"Han trollbinder sin unga publik, det är en sevärd familjeshow!" - Aftonbladet, Jens Peterson

 

"Underbart att kunna underhålla en så bred åldersgrupp att både barn och vuxna kan prata om det länge efteråt" - Påscen.se, högsta betyg!

 

"Barnen skrek av skratt!" - Eskilstunakuriren

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information