bookmark 1 show style1 City date_range 28 August 2022

Krister Classons Beatles

Krister Classon med musiker bjuder in till en Beatleshyllning i två akter med anekdoter, fakta, rykten och massor av musik av Beatles.

 

56 års längtan är över!

Den 30 oktober 1963 fick jag titta på ett TV-program som hette Drop In. Jag fyllde 8 år i december det året och detta är ett av få minnen jag har från min barndom. Vi hade ingen TV men farfar och farmor hade. Där står de plötsligt, i farfar och farmors TV, 4 långhåriga killar i fina kostymer och sjunger 4 låtar jag aldrig hört och aldrig kom att glömma.


Sen den dagen har jag längtat efter att få hylla The Beatles, men många roliga projekt har kommit emellan under åren. 5 år som dansbands musiker, 20 år som komiker i duon Stefan & Krister och 10 år som manusförfattare och regissör. Men nu är det äntligen dags!


Tillsammans med 4 musiker gör jag en hyllning där musik blandas med fakta, anekdoter och rykten. Det en unik soppa. Detta är ett drömprojekt för mig och det sista jag gör på officiella scener. Jag avslutar alltså med den föreställning jag ville börjat med för 56 år sedan. Säcken är knuten!


Medverkande: Jens Classon trummor sång, Benjamin Önnhed gitarr sång. Hans Schakonat gitarr sång, Johan Ljuslin klaviatur, Krister Classon bas.


LÄNGD: 2 x 50 minuter med 30 min paus. 

 

Sagt om konserten: 

"En oförglömlig musikupplevelse"

"Bandet och Krister helt suveräna"

"Jag säger bara gå och se"

"Helt Magisk Beatleshylining"

 

 

Arrangör: Föreningen Engelholmsrevyn

Kontakt: styrelsen@engelholmsrevyn.se

 

Biljettavgifter:

Priset inkluderar 20,00 SEK i serviceavgifter

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information