bookmark 23 shows style1 City date_range 4 June 2022 - 25 September 2022

Barnkalas i mangelboden, maj-september

Söker ni en lokal för barnkalas? Vid lekberget intill lantgården ligger vår lokal mangelboden som vi hyr ut hela året om. 

Lokalen finns tillgänglig på lördagar och söndagar kl.12-14 för barnkalas. Lokalhyra gäller för 2 timmar och max 15 gäster får vara i lokalen samtidigt. I lokalen finns det två rum, ett för fika med sittplatser och ett större rum för tex lekar.

 

Information till dig som hyr vår lokal

Ni får tillgång till lokalen kl. 11 för möjlighet att dekorerar och pynta. Lokalen ska vara städad innan nyckeln återlämnas senast kl14.30. Städmaterial och checklista finns i lokalen. Uthämtning av fikamenyer, nyckel och skattkista sker i Kaffehus och Krog. Vid uthämtning av nyckeln får ni skriva på ett hyresavtal. I mangelboden finns ingen tillgång till WC, den närmaste ligger i byggnaden mittemot vårt snickeri.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information