bookmark 9 shows style1 City date_range 2 September 2022 - 2 September 2022

Drop-in vigsel

 

Vigsel i slottet: Välkommen in i den för 1700-talet tidstypiska salongen på slottet. Här väntar ett stämningsfullt bord med vit linneduk, levande ljus och varsamt utvalda blomsterdekorationer från våra trädgårdar, allt efter säsong.

   

Så här går det till:

Boka en ledig tid, vigsel tar ca 10 min. Ni kan komma själva, endast ni två eller så tar ni med er ett mindre sällskap på max 15 personer inkl barn. I nästa steg kan ni välja till om ni vill ha några av våra tillval så som brudskål, brudbukett eller vittnen.

 

Viktigt att tänka på:

Bokningen är bindande men ni kan boka till en avbeställningsförsäkring som gäller vid oförutsedda händelser.

Tänk på att ansöka om hindersprövning och begära vigselintyg hos Skatteverket. Dessa två dokument samt namn och adress på era två vittnen måste ha inkommit till Carina Grunditz, Mölndals stad, stadsledningsförvaltningen, 431 82 Mölndal SENAST den 20 augusti. En administrativ avgift faktureras separat i efterhand på 675 kr.

Ni kan komma själva, endast ni två, då ordnar vi med vittnen på plats, eller så tar ni med er ett mindre sällskap på max 8 personer. Tänk på att både ni och era vittnen ska kunna legitimera sig.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information