bookmark 1 show style1 City date_range 10 July 2022

Sonja Aldén & Joel Nunez (USA) - Uskavigården

Sonja Aldén, tillsammans med Joel Nunez (USA) och gästande vokalgruppen, håller en sprakande konsert med stort liveband i kyrkan på Uskavigården klockan 18.00 den 10 juli.

 

Biljetter 250kr : 
https://www.nortic.se/dagny/event/38224

 

Denna konsert arrangeras tillsammans med- och till stöd för barnrättsorganisationen Erikshjälpen.
Tack vare stöd från Kulturrådet så kan samtliga biljettintäkter skänkas till Erikshjälpens viktiga arbete!
Så kom och upplev en fantastisk konsert, samtidigt som du är med och bidrar till att hjälpa utsatta barn – och världen de drömmer om!

Joel Nunez (USA) bodde i Skellefteå mellan åren 2014 - 2019, där han jobbade som underhållare och gjorde sig känd för att sjunga de äldres favoriter, de så kallade "The Golden Oldies" (Elvis, Roy Orbison, Sinatra). 
Efter många konserter och utsålda teatrar så valde Joel att flytta tillbaka till sina föräldrar i Miami.
Men, nu har han flyttat tillbaka till Sverige igen, och i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och en av landets bästa sångerskor, Sonja Aldén, reser han mellan olika städer och samlar in pengar till behövande barn i vår värld.

Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har medverkat i Melodifestivalen ett flertal gånger och gick till final med superhiten "För att du finns”. Låten som kom att slå flera rekord och bland annat utsågs till “Årets låt” på Svensktoppen, där den sedermera abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår.

Andra älskade sånger med Sonja är ”Du är allt”, ”Sluta aldrig gå” och ”Du får inte".
Sonja är en fantastisk artist som alltid berör och förmedlar glädje och hopp!

Dais är vokalgruppen från Stockholm som jämförts med The Real Group. Dais kommer att få er alla att häpna med sina starka framträdanden och musikaliska briljans.

Konserten sker i samarbete med Uskavigården, Erikshjälpen, Northevent, Bilda och Kulturrådet.

Varmt välkommen! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information