bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Kickoff Zinkgruvan mining Re:think

Kom mingla, ät frukost och låt dig inspireras av goda exempel i ett späckat frukostprogram.

7.30-8.00         Mingel och frukostmacka utanför Sjöängen

8.00-10.00 – Program

Vi träffar representanter från Zinkgruvan Mining som talar om denna samhällssatsning, vad den hittills lett till och vi får ta del av hållbara utvecklingsexempel från Zinkgruvan mining. Vi pratar med näringslivsstrateg Sofia Fredriksson om hur pandemin påverkat näringslivet i Askersund och diskuterar hur samverkan kan bidra till ökad och hållbar tillväxt och ett positivt företagsklimat.   

Kom lyssna till inspirerande exempel på hur företag ställt om, tänkt om, tänkt nytt och tänkt annorlunda för att hantera krisen och utveckla sina verksamheter. Deltagare från programmet berättar om vad VD-coachning kan ge, hur de LOOPA:t och arbetat med BMC (Business Model Canvas) och hur du som företagare kan ha nytta av verktygen. 

Vi intervjuar Företagarna, Askersund i Centrum och LRF om prioriterade samverkansområden och aktörer från Almi & Region Örebro län är med och berättar om hållbara erbjudanden för företagare.

Till sist – Du får konkreta tips & verktyg till ditt företags utvecklingsresa!

10.00-10.30     Vi minglar vidare en stund

Välkomna!

Anmälan senast 21 april.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information