bookmark 1 show style1 City date_range 11 August 2022

David Ritschard

På LIlla Björkö har vi hört David Ritschard kallas allt från Gröna Linjens Hank Williams till Alf Robertsson 2.0. Han är söderkisen som tidigt fastnat för bluegrass efter att ha sett Bonnie & Clyde, i detta föddes kvintetten Spinning Jennies som turnerade runt för en liten men hängiven publik.

 

Efter detta sökte han sig från bluegrassens tävlande i teknik och snabbhet till det betydligt mer släpande soundet i 60/70-tals countryn och honky tonk. Men även här fortsatte han sjunga på svenska, vilket iofs inte var något nytt, men sättet han gör det på sticker ut.

 

Det råder inga tvivel om att David äger scenen och vi ser fram emot en oförglömlig kväll på Lilla Björkö!

 

Åldersgräns

18 år, från 13 år i målsmans sällskap.

Vi gillar verkligen barn! Så mycket att vi inför säsongen 2022 fattat beslutet att de inte får följa med på konsertkvällarna på stationsplan med fullt buller och brôt.

 

Konsertbuss

Som ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete vill vi göra det enkelt för er gäster att ta er ut till oss i sommar på ett hållbart sätt. Därför har vi glädjen att kunna erbjuda busstransport tur och retur inkluderat i biljettpriset från följande orter i Skaraborg:

 

1. Skövde - Stöpen (väg26) - Timmersdala (väg26) - Lilla Björkö

2. Skara - Lundsbrunn - Götene - Lilla Björkö

3. Lidköping - Filsbäck - Källby - Blomberg - Hällekis - Österäng - Lilla Björkö

4. Mariestad - Lilla Björkö

 

Hur då?

När du lagt dina biljetter i varukorgen har du möjligheten att välja till busstransport från någon av ovanstående turer i biljettsystemet. Det går inte att boka till busstransport efter att köpet genomförts och ej utnyttjad bussbiljett kan komma att debiteras. I god tid inför musikupplevelsen kommer du som bokat bussbiljett få mer information om avgångstid. En uppskattad avgångstid är mellan 17:00-18:00 beroende på avgångsort.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information